Omáčky a kečupy Kula
Gori Feeding Cannery se svou obchodní značkou KULA byla založena v roce 2009.
Společnost sídlí v oblasti Gori v Gruzii, tento region je považován za důležitou zemědělskou oblast pro pěstování ovoce, zeleniny a jiných plodin.
Výroba produktů Kula představuje standard kvality a chuti pro pravého labužníka.
Cílem společnosti je kombinace přírody a technologií. Proto se účastní všech procesů výroby šťáv a konzervovaných produktů, počínaje pěstováním, ošetřováním, produkcí ovoce a zeleniny a konče jejich distribucí.
Výrobce ekologicky čistých produktů.
Tradiční gruzínské přírodní omáčky a kečupy
100% přírodní - BEZ konzervantů - BEZ aromat a dochucovadel
ISO certifikát samozřejmostí
Omáčky Satsebeli
Rajčatová omáčka Satsebeli Klasik je vyrobena z přírodních surovin s přídavkem čerstvých bylin, česneku a aromatických koření.
Ostružinová omáčka Satsebeli je oblíbený gruzínský dresing, vyrobený z čerstvých ostružin a koření.
Tyto omáčky se obvykle podávají studené s masem, kebabem, rybami, rýží, těstovinami, sýrem, zeleninou a teplým chlebem.
Omáčky Tkemali
Tkemali je sladkokyselá, mírně pálivá gruzínská omáčka.
Připravuje se z plodů gruzínské divoké švestky, které se rozvaří, přepasírují a smíchají s utřeným česnekem a dalšími ingrediencemi (koriandr, kopr, chilli papričky...).
Jednotlivé druhy Tkemali se odlišují podle stupně kyselosti. Tkemali červená je
nejméně kyselá.
Používá se hlavně u bramborových jídel, smaženého nebo grilovaného masa, drůbeže a zeleniny.
Omáčky Ajika
Ajika (adžika) je ostrá, kořeněná gruzínská omáčka pocházející z oblastí Samegrelo a Abcházie.
Výrobek se vyrábí podle staré receptury z Gruzie z vybraných odrůd papriky, chilli
papričky a rajčat s přídavkem aromatického koření.
Existuje mnoho variací, je to perfektní doplněk k rybám a masu, stejně tak k jídlům obsahující brambory, fazole, či rajčata.
Kečupy
100% přírodní kečupy bez konzervantů.
Kečup Klasik
Kečup ostrý (chilli)
Kečup Lovec - kořeněný pikantní kečup